Vacature: Jeugdhulp professional

  • Salaris Tussen € 15,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Drenthe
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Krijg jij er energie van om kinderen en (jong)volwassenen te begeleiden op hun weg naar een veilige en stabiele toekomst? Sta je stevig in je schoenen en ga jij lastige situaties niet uit de weg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een jeugdzorgcentrum in Drenthe zijn wij op zoek naar een jeugdhulp professional.

Het gespecialiseerde zorgcentrum biedt hulpverlening aan kinderen, jongeren en hun gezinnen die zich in een complexe leefsituatie bevinden en die de aansluiting met de samenleving missen. Als jeugdhulp professional richt jij je in een hecht team met name op het uitvoeren van geïndiceerde zorg aan deze jongeren en hun (pleeg)gezinnen. In samenwerking met de behandelcoördinator ben je verantwoordelijk voor gepersonaliseerde behandelingen en begeleiding. Je monitort gedragscomponenten van jongeren binnen de behandelsetting en daarbuiten en zorgt voor een adequate rapportage. Je stelt alles in het werk om de jongeren weer in hun kracht te zetten en zorgt ervoor dat zij zo zelfstandig mogelijk kun participeren in de samenleving. Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team en samen met je collega’s zorg je voor een planmatige en doelgerichte begeleiding van de behandelgroep in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Je werkt in drie dagdiensten:
07:00 uur- 15:00 uur
09:00 uur- 17:00 uur
15:00 uur- 23:00 uur

Er zijn geen slaapdiensten.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
• afgeronde relevante opleiding bijv. jeugdhulp/ pedagogie (bij voorkeur HBO)
• SKJ geregistreerd

Verder zijn de volgende competenties op jou van toepassing: integriteit, empathie, sensitiviteit, stressbestendigheid, kwaliteitsgericht.

Het betreft een functie van 24 tot 32 uren per week met uitzicht op een vast dienstverband. Een contract rechtstreeks bij het behandelcentrum behoort tot de mogelijkheden. Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw opleiding en ervaring, Inschaling cao Jeugdhulpverlening: HBO schaal 8, MBO schaal 7

Ben jij de jeugdhulp professional waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Werving en selectie op het telefoonnummer 050 2060091.

Deel deze vacature via