Vacature: Werkvoorbereider staal- en systeembouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €12,- en €17,- per uur
  • Vacaturenummer 102145

Over de functie

Heb jij minimaal een mbo- opleiding richting bouwkunde op zak en zou je de komende jaren graag willen groeien in een functie van technisch tekenaar en werkvoorbereider? Lees dan verder of deze vacature bij jou past.

Je gaat werken bij een ware specialist op het gebied van staal- en systeembouw en dak- en wandbeplating. Het bedrijf heeft zich gevestigd in de nabije omgeving van Leek maar richt zich qua werkgebied op het gehele noorden van Nederland. Door een mix van gedegen vakmensen biedt het bedrijf service en uitvoering van de tekentafel tot de uiteindelijke montage van bedrijfspanden. Dit doen zij geheel in eigen beheer.

Je krijgt binnen dit bedrijf de rol van werkvoorbereider en technisch tekenaar. Vanuit de tekenkamer help je mee met het ontwerpen en uittekenen van bedrijfspanden zoals loodsen, schuren en opslaglocaties. Hierbij maak je gebruik van het tekenprogramma Tekla dus bij voorkeur heb je ervaring met dergelijke ontwerp software. Ook maak je calculaties en breng je op basis hiervan offertes uit aan opdrachtgevers. Daarnaast ben je een aanspreekpunt wanneer opdrachtgevers hier vragen of opmerkingen over hebben. Zo denk je mee en zorg je ervoor dat klanten altijd goed begeleid worden. Tot slot zorg je ervoor dat de benodigde materialen voor de projecten besteld worden zodat jouw collega monteurs het werk bij de klant kunnen afmaken.

Je werkt graag samen met je collega's en beschikt over een gezonde dosis humor. Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Leek en ben je in bezit van eigen vervoer om naar het werk te komen. We bieden jou een baan als werkvoorbereider waarin je fulltime (38 uur) aan het werk kunt. Hierbij ligt jouw salaris tussen de €12,- en €17,- bruto per uur. De intentie is om deze samenwerking voor langere tijd aan te gaan. Op den duur behoort een vaste aanstelling bij het bedrijf tot de doorgroeimogelijkheden.

Functie-eisen

• een afgeronde mbo niveau 4 opleiding richting bouwkunde
• stage-/ werkervaring als technisch tekenaar / werkvoorbereider
• kennis over ontwerp software zoals Tekla

Ben jij de werkvoorbereider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 5199 44 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via