Vacature: Industrieel reiniger Reym

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Veendam
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij industrieel reiniger of wil je graag opgeleid worden voor deze functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als industrieel reiniger heb je veel afwisseling. Je kunt worden ingezet op veel locaties door heel Nederland. Verder is het werken als cleaner seizoensgebonden, de drukste periode zal zijn tussen maart en november. In de overige periode ben je bereid om andere werkzaamheden op te pakken. Je werkt met name in en om fabrieken, opslagruimtes en terreinen en je werkzaamheden bestaan onder andere uit afspuiten (hoge druk), vegen, stofzuigen, schrobben, spoelen en droogtrekken. Ook ga je zelf flensverbindingen (de)monteren. Na de werkzaamheden laat je de werkplek schoon achter en wordt het materieel schoon en veilig afgevoerd en opgeslagen.

Je werkt in een hecht team met verschillende collega's. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk volgens de werkinstructies en bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid. Het is erg belangrijk dat je onder alle omstandigheden rekening houdt met richtlijnen, procedures en veiligheidsvoorschriften.

Waar ga je werken?
Het bedrijf waar je gaat werken is Reym, een grote en vooruitstrevende dienstverlener op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Ook hebben zij een ruime ervaring in veilig afvaltransport en verantwoord afvalmanagement. Samen met gespecialiseerde zusterbedrijven, nemen zij voor steeds meer organisaties zelfs de totale milieudienstverlening uit handen.

Voordat je aan de slag kunt, word je medisch gekeurd. De uitkomst van deze keuring bepaalt of je kan starten met het opleidingstraject. Heb jij nog niet alle verplichte opleidingen? Dan krijg je deze van Reym en Abiant vanaf maart 2020.

Arbeidsvoorwaarden:
Wij willen graag een samenwerking voor langere tijd. Dit is voor zowel Abiant als Reym erg belangrijk! Je salaris als industrieel reiniger ligt tussen de €11,- en €12,- bruto per uur exclusief aanvullende toeslagen. Tot de standplaats heb je recht op kilometervergoeding en vanaf de standplaats krijg je de reisuren betaald.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
• enige ervaring is een pre, bijvoorbeeld binnen de industriële reiniging en/of een technische omgeving
• je bent flexibel inzetbaar
• je bent in staat om fysiek werk te verrichten

Ben jij de industrieel reiniger die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 5911 15 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via