Vacature: ICT Support Medewerker Nedmag

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Veendam
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Sta jij graag iedere dag in de startblokken om je collega’s te helpen met ICT-vraagstukken? En ga jij de uitdaging aan om met jouw vlotte analyses en concrete oplossingen de continuïteit op de werkvloer te waarborgen? Lees dan snel verder over de functie van ICT Support medewerker bij Nedmag.

Als ICT Support Medewerker maak je onderdeel uit van een team van 3 personen dat klaar staat voor ca. 70 Nedmag collega’s op kantoor. Jij bent het eerste aanspreekpunt als het gaat om ICT topics en het oplossen van storingen. Je registreert de meldingen die je per mail en per telefoon ontvangt en in eerste instantie los je deze zelfstandig op. Door de juiste vragen te stellen heb je het probleem snel en helder in beeld. Met jouw vakkennis weet je vervolgens snel tot de juiste vervolgacties en oplossingen te komen. Indien het een complexe vraag over systeem- of applicatiebeheer is zet je deze door naar je ICT collega’s of betrokken (externe) partijen. Het doel is om binnen Nedmag een ‘skilled’ Support Desk met zoveel mogelijk kennis te organiseren.

Verder ga je je bezig houden met werkzaamheden in het kader van werkplekbeheer. Jij realiseert bijvoorbeeld het onderhoud aan desktops, laptops, smartphones en printers. Tevens ondersteun jij de systeembeheerder door de lokale IT infrastructuur en de serveromgeving te monitoren (PRTG tooling). Jij draagt zorg voor het doorvoeren van patches en updates en lost mogelijke problemen op die daaruit voorkomen. De afdeling ICT is voortdurend bezig met vernieuwingen van het IT landschap en jij krijgt in het team van gedreven en behulpzame collega’s volop de kans om een flinke bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de afdeling. Kortom; Nedmag biedt jou een uitdagende en afwisselende baan met een breed scala aan uitdagende ICT vraagstukken en volop ruimte voor jouw eigen ideeën.

Over Nedmag
Nedmag in Veendam wint magnesiumchloride (magnesiumzout) dat zich bevindt in een unieke zoutlaag, zo’n 2000 meter onder de grond. Nedmag is in staat om zeer hoogwaardige producten te produceren voor talloze toepassingen. De producten van Nedmag worden verkocht in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten en Azië. Bij Nedmag werken zo’n 150 enthousiaste, toegewijde mensen, verdeeld over twee locaties in Noord-Nederland.
logo nedmag

Wat verwachten Nedmag van jou?
• je beschikt over een afgeronde MBO-ICT / systeembeheer opleiding niveau 4
• je hebt al enige werk- en/of stage-ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie
• je hebt ervaring met Microsoft Office Suite/Office 365 applicaties, Exchange en Windows 7, 10 en van kennis van MS-Windows server, routers en switches.
• je hebt aantoonbare ervaring met hardware, software, technische support en kennis van ICT en internettechnologie in het algemeen.
• je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
• Windows 10 gecertificeerd (MCSA) is een pré!

Vanzelfsprekend beschik je over groot technisch inzicht, een sterk analytisch vermogen en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent leergierig en nieuwsgierig naar nieuwe technologie en je weet de vakkennis je snel eigen te maken. Door jouw grote interesse in ICT weet je deze kennis up to date te houden. Op hectische momenten weet je het hoofd koel te houden en stel je met gemak prioriteiten.

Wat biedt Nedmag jou?
Grijp jij deze unieke kans? Dan stap je binnen in een toonaangevende, ambitieuze organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden hoog in het in vaandel staan. Op die manier daagt Nedmag jou uit om elke dag weer het beste uit jezelf te halen.

En verder:
• salarisschaal € 2100,00 - € 2800,00, afhankelijk van je kennis en werkervaring
• 25 vakantiedagen en 18 ADV
• uitzicht op een vaste aanstelling bij Nedmag

Solliciteren
Abiant Werving en Selectie verzorgt voor Nedmag het werving- en selectietraject aangaande deze functie. Herken jij jezelf in het hierboven geschetste profiel reageer dan snel en stuur ons je cv mét je uitgebreide motivatie naar wervingenselectie@abiant.nl. Heb je nog vragen neem gerust contact op met Annet Fruitema, adviseur bij Abiant Werving en Selectie, zij vertelt jij graag meer over de functie en hoort graag wat jouw wensen en ambities zijn. Je kunt Annet bereiken op tel 050 2060091.

Deel deze vacature via