Vacature: Agrarisch medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Zeerijp
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag voor langere tijd fulltime aan de slag en heb jij veel interesse in de akkerbouw? Dan is dit jouw kans! Lees hier wat de vacature van agrarisch medewerker inhoudt.

Jij gaat als akkerbouw medewerker aan het werk op een bedrijf in noordoost Groningen. Dit akkerbouwbedrijf bezit zo’n 90 ha grond waarvan 35-40 ha beschikbaar is voor pootgoed, eigen stammenteelt en miniknollen. De rest van de grond wordt gebruikt voor bieten en tarwe. Per direct zijn wij op zoek naar iemand die zich de komende tijd wil ontwikkelen binnen het akkerbouwbedrijf. Jij bent dus iemand die van nature interesse heeft in de akkerbouw. Bij voorkeur heb je dan ook enige ervaring met werkzaamheden zoals aardappels sorteren, heftruck rijden en GPS op het land. Heb je nog weinig ervaring en zoek je nog een BBL werk- en leerplek? Ook dan komen wij graag met jou in contact!

Er wordt van je verwacht dat je op termijn zelfstandig kunt werken. We bieden jou als medewerker in de akkerbouw een fulltime dienstverband (38 uur). Deze uren worden verdeeld over vijf werkdagen per week . Het salaris ligt tenminste tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs B en T
• je beschikt over ervaring in de akkerbouw

Word jij onze nieuwe agrarisch medewerker in de akkerbouw? Solliciteer dan direct! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 5922 22 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via