Vacature: Oproep betonmixer chauffeur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij in het bezit van een C rijbewijs, code 95 en lijkt het jou een mooie uitdaging om met een betonmixer op pad te gaan? Lees hier of de vacature van betonmixer chauffeur bij jou past en misschien kun jij binnenkort al beginnen met rijden.

Het bedrijf waar jij aan het werk gaat levert betonmortel aan klanten in Noord- Nederland. Jouw taak als betonmixerchauffeur is om het beton bij deze klanten te bezorgen en te storten. Dit vraagt een gevoel van verantwoordelijkheid en precieze rijvaardigheden. We bieden jou vanaf januari een oproepfunctie van ongeveer drie dagen per week. Dit is dus goed te combineren is met een andere parttime functie of een andere tijdsbesteding. Ervaring als (betonmixer)chauffeur is voor deze functie geen harde eis want er is binnen dit bedrijf ruimte om jou op te leiden. Wel is het in dit geval belangrijk dat je affiniteit hebt met de (wegen)bouw sector. Daarnaast is het bezit van rijbewijs C en Code 95 een harde eis. Als chauffeur op een betonmixer verdien je een bruto uurloon tussen de €11,50 en €16,-. Daarnaast worden jouw gereisde kilometers vergoed.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van rijbewijs C inclusief Code 95
• je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat

Wil jij als betonmixerchauffeur aan de slag? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 5911 15 of via vacature@abiant.nl.
Deel deze vacature via