Vacature: Aardappelsorteerder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Beschik jij over ervaring met het sorteren van aardappelen en ben je de komende periode fulltime beschikbaar? Dan past deze vacature van aardappelsorteerder in noord Groningen zeker bij jou!

Na de aardappeloogst worden aardappelen opgeslagen in daarvoor bestemde loodsen tot ze verkocht en geëxporteerd kunnen worden. Voordat de aardappelen kunnen worden vervoerd, moeten deze worden gecontroleerd op grootte en kwaliteit. Wij zoeken daarom voor diverse opdrachtgevers in Noord-Groningen medewerkers die als aardappelsorteerder aan de verwerkingsmachine willen staan om dit proces te begeleiden. Je staat dus aan de lopende band en controleert hierbij op kwaliteit. Daarnaast hou je ook de loods netjes. Tevens kan het voorkomen dat je de aardappelen moet verpakken voordat ze vervoerd kunnen worden.

Je gaat als aardappelsorteerder fulltime aan het werk en hebt hierbij de keuze uit verschillende familiebedrijven die gevestigd zijn in het noordwesten van Groningen. Op deze akkerbouwbedrijven wordt onder een prettige sfeer hard gewerkt. Om de werkplek snel genoeg te kunnen bereiken is het van belang dat je over eigen vervoer beschikt. We bieden jou in elk geval werk tot februari. Op basis van jouw ervaring als aardappelsorteerder wordt de hoogte van jouw loon bepaald. Dit ligt in elk geval tussen de €10,71 en €13,83 bruto per uur op basis van de cao Open Teelten.

Functie-eisen

• je hebt enige ervaring als aardappelsorteerder
• je bent in het rijbewijs B en eigen vervoer

Wil jij binnenkort starten als aardappelsorteerder? Solliciteer dan hier! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via