Vacature: Storingsmonteur m/v

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij beschikt over een klantvriendelijk en dienstverlenende instelling. Je bent enorm handig en je bent op zoek naar werk in de buitenlucht. Ben je daarnaast gemotiveerd om aan de slag te gaan? Dan ben jij de handige Harry die we zoeken!

Voor onze opdrachtgever in Groningen zijn we op zoek naar een assistent servicemonteur riolering. Als servicemonteur ben je bezig met het repareren en aanleggen van buitenrioleringen. Samen met je collega's verhelp je storingen aan rioleringen. Je voert (kleine) reparaties uit en inspecteert daarnaast bij verstoppingen.

Je bent het visitekaartje van het bedrijf dus we vinden het belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent. Je kunt zelfstandig werken, je denkt in mogelijkheden en je voelt je verantwoordelijk voor een klus. Je bent daarnaast flexibel en vindt het dan ook geen probleem om een klus na 16.00 uur af te maken. Voor deze functie is ervaring niet belangrijk, het wordt je allemaal geleerd.

Je gaat werken in een gezellig team je staat sterk in je schoenen want het gaat om een echte ‘monteurs’ omgeving. We bieden je een fulltime functie in een werkomgeving waarin veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Vindt je het werk echt leuk en pas je goed binnen ons team? Dan is de mogelijkheid er om je uiteindelijk een vast dienstverband aan te bieden! Het bruto uurloon is tussen de €12,- en €14,-, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

• je beschikt over een representatieve en dienstverlenende houding
• je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B

Ben of ken jij de assistent monteur die we zoeken!? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen via het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via