Vacature: Operator VAPRO A

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als operator, ben je in het bezit van een VAPRO A diploma en wil je graag fulltime aan het werk? Dan is dit jouw kans! Ga aan het werk bij onze opdrachtgever in de buurt van Spijk!

Jij gaat als operator aan het werk op de afdeling productie waar jij verantwoordelijk bent voor het proces waarin wand- en plafondplaten worden gemaakt. Het doel is uiteraard om de productie hiervan zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als operator heb je dus oog voor detail en werk je zeer precies. Je zorgt ervoor dat het continue proces goed draaiende blijft en waar nodig wordt bijgesteld om dit nog efficiënter te laten verlopen.

In deze operator functie zorg je voor het registreren en controleren van productiegegevens in het productieproces. Naast het instellen en bijstellen van de machines voer je ook schoonmaakwerkzaamheden op de werkplaats uit. Wanneer nodig spring je in om eerstelijns reparaties uit te voeren. De afgemaakte producten breng je naar het magazijn met behulp van een heftruck.

We bieden jou een functie waarin je volgens een 5-ploegenrooster gaat werken. Daarbij heb je in de toekomst uitzicht op een vaste aanstelling en kun je binnen het bedrijf doorgroeien. Je werkt nauw samen met jouw collega’s en vindt dit ook leuk om te doen. Daarnaast is het mooi meegenomen als je eerder met de systemen SFC, SFCQP, Fix Scada hebt gewerkt.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van een VAPRO A diploma
• een geldig heftruck certificaat
• je hebt een geldig VCA- certificaat

Ben je enthousiast geworden over deze vacature van operator? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl
Deel deze vacature via