Vacature: Gevelbehandelaar

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk voor langere periode, fulltime en de kans jezelf te ontwikkelen. Dat zijn de kenmerken van onderstaande vacature. Geïnteresseerd? Lees dan snel waarom jij gevelbehandelaar moet worden!

Als medewerker gevelbehandelaar bestaan jouw werkzaamheden uit het aanbrengen van coatings, sloopwerkzaamheden, afdichten kelders, uithakken, voegen en beton repareren.

Onze opdrachtgever is een unieke specialist op het gebied van betonrenovaties in de breedste zin van het woord. Want een betonrenovatie stopt niet bij het beton, maar gaat veel verder. De (beton)onderhoudsdeskundigen kijken als het ware door de constructie heen en zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en hier advies voor te geven met tot doel om het bestaande vastgoed duurzaam in stand te houden.

De ideale kandidaat beschikt over een technische afgeronde opleiding. Daarnaast ben je fysiek in goede conditie, heb je geen last van hoogtevrees en ben je fulltime inzetbaar. Heb je geen ervaring maar ben je gemotiveerd het vak te leren? Meld je dan ook vooral aan!

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Het salaris is volgens de Schilders-cao en het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar dit zal tussen de €11,- en €15,- zijn.

Functie-eisen

• je beschikt over een afgeronde technische opleiding
• je beschikt (bij voorkeur) over werkervaring als gevelbehandelaar
• je bent in het bezit van een VCA diploma of bereid deze te halen

Ben of ken jij de gevelbehandelaar die we zoeken? Solliciteer direct! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via