Vacature: Leerling voeger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Gemotiveerd, leergierig en bereid om in je eigen toekomst te investeren. Zijn dit kenmerken die je aanspreken en herken jij jezelf hierin? Dan is onderstaande vacature vast iets voor jou!

Wij zijn op zoek aanpakkers die het vak van voeger in de praktijk willen leren. Als voeger ben je specialist in het aanbrengen en afwerken van voegen in het metselwerk. De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit renovatie en nieuwbouw voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Je komt te werken voor een opdrachtgever dat gespecialiseerd is op het gebied van betonrenovaties in de breedste zin van het woord. Want een betonrenovatie stopt niet bij het beton, maar gaat veel verder. De (beton)onderhoudsdeskundigen kijken als het ware door de constructie heen en zijn in staat om problemen in een vroeg stadium te signaleren en hier advies voor te geven met tot doel om het bestaande vastgoed duurzaam in stand te houden.

Het gaat om een functie voor langere periode, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort. Het salaris is volgens de Schilders-cao en het bruto uurloon is afhankelijk van je leeftijd en ervaring maar dit zal tussen de €11,- en €15,- zijn.

Functie-eisen

• je beschikt over een gemotiveerde houding
• je bent voor langere periode beschikbaar
• je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te halen

Ben of ken jij de gevelbehandelaar die we zoeken? Solliciteer direct! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Abiant Groningen, telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via