Vacature: Junior intercedent Abiant Emmen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 16 - 24 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Op het bedrijventerrein Bargermeer, aan de Abel Tasmanstraat in Emmen, vind je ons kantoor. Hier werkt dagelijks een klein team van professionele collega’s, die houden van een lolletje, maar ook hard werken. Voor dit team zijn we op zoek naar een (junior) intercedent. Bruis jij van energie en kun je dit overbrengen op zowel klanten als uitzendmedewerkers, onze Abianters, dan ben jij de uitgelezen teamgenoot die wij zoeken.

Jouw werkzaamheden
In de functie van (junior) intercedent ga je op zoek naar de best passende medewerker voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Hiervoor maak je gebruik van social media, marketingactiviteiten en vacaturebanken. Ook schrijf je wervende vacatureteksten en plaatst deze op onze eigen website. Je voert intakegesprekken met potentiële medewerkers en biedt ze vervolgens aan bij prospects en opdrachtgevers om te komen tot een succesvolle match. Bij dit alles zorg je ervoor dat alle partijen tevreden zijn over de dienstverlening en streef je naar een sterke klantrelatie. Verder verwerk jij de wijzigingen in wet- en regelgeving, cao’s en bedrijfsregelingen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor werkcoaches van het UWV over openstaande vacatures. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de contract- en uren administratie en draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten. Abiant is tenslotte 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten.

Functie-eisen

Wat breng je mee
Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je signaleert en benut kansen in de regio Emmen. Je bent creatief, innovatief en benaderbaar. Vanzelfsprekend ben jij een team-player met een flinke dosis ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

Verder beschik je over:
• mbo+/hbo werk- en denkniveau
• werkervaring in een commerciële functie bij voorkeur in de uitzendbranche
• vaardigheden om wervende vacatureteksten te schrijven
• kennis van en affiniteit met de uitzendbranche en de sectoren waarin Abiant actief is
• kennis van MS Office en social media
• 3 dagen per week beschikbaar

Wat bieden wij jou
• een dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
• een dynamisch en regionaal betrokken organisatie met een coöperatieve basis
• een bruto maandsalaris tussen € 2.500,- en € 2.900,- (o.b.v. een fulltime dienstverband), afhankelijk van je ervaring
• ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeën
• winstafhankelijke uitkering, prima pensioenvoorziening
• opleidingen en trainingen via onze Abiant Academie

Abiant Uitzendgroep
Als bovenstaande profiel jou aanspreekt en jij jezelf al ziet rondlopen in de hierboven geschetste praktijk en de acht branches waarin wij actief zijn, lees dan nog wel even waarom wij denken dat Abiant inmiddels de grootste regionale uitzendorganisatie van het Noorden is geworden.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, met elf kantoren in Groningen, Friesland en Drenthe. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen, maar als collectief. Wij zijn er voor al onze uitzendmedewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze uitzendmedewerkers en gaan voor de wensen en verwachtingen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.


Enthousiast
Begin jij liever vandaag dan morgen bij Abiant als (junior) intercedent? Overtuig ons dan waarom jij geschikt bent voor deze functie! Stuur je motivatie met cv voor 27 januari 2020 naar sollicitatie@abiant.nl, t.a.v. Brigitte Gijzen.

Wil je nog meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Arien Huijssoon, operationeel directeur. Zij vertelt je graag meer, je kan haar bereiken op 0591-701101 of mailen naar ahuijssoon@abiant.nl.

Deel deze vacature via