Vacature: Leerling operator extrusie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €13,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 105525

Over de functie

Heb jij oog voor kwaliteit en ben je technisch onderlegd? Ben je daarnaast iemand die goed kan samenwerken? Dan is de functie van operator extrusie wellicht iets voor jou.

In de rol van operator extrusie ga je werken bij een groot bedrijf uit de omgeving van Leek dat zich heeft gespecialiseerd in extrusie en het confectioneren van flexibele verpakkingsmaterialen. Simpeler gezegd houdt dit in dat het bedrijf verpakkingsfolies levert aan afnemers in heel Europa. Op de extrusie afdeling beschikken zij over moderne extruders. De verschillende folies zijn hierdoor leverbaar in een groot aantal kleuren, vormen en formaten. Naast het produceren van verpakkingsfolie, zorgt het bedrijf, indien gewenst, ook voor de bewerking en verwerking hiervan.

Als operator extruder ben je samen met een aantal (vaste) collega's verantwoordelijk voor de gehele extrusie afdeling. Dit betekent dat jullie samen verantwoordelijk zijn voor de juiste aanvoer van grondstoffen en het instellen en bijstellen van extruders waarmee de verpakkingsfolies worden geproduceerd. Hierbij maak je soms gebruik van een heftruck. Ervaring met het besturen van een heftruck is dus een pré. Naast het instellen en bijstellen van de extruders, voer je kwaliteitscontroles uit en stel je waar nodig het proces bij. Ook het oplossen van storingen en het uitvoeren van kleine reparaties behoort tot jouw taken.

Als operator extrusie werk je volgens een 5-ploegenrooster. Dit betekent dat je in volgorde de volgende diensten draait: 2x ochtend, 2x middag, 2xnacht, 4 dagen vrij. Jouw salaris als operator extrusie ligt tussen de €13,- en €18,- bruto per uur.

Functie-eisen

• je hebt een technische opleiding gevolgd
• je bent bereid om volgens een 5-ploegen rooster te werken
• je hebt ervaring op de heftruck of bent bereid dit spoedig te leren

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als machine operator? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.
Deel deze vacature via