Vacature: Stratenmaker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Blijham
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Werken in een kantoor en achter een bureau? Daar moet jij niks van hebben! Jij bent een stratenmaker die graag in de buitenlucht aan de slag is, en die niet vies is van een zware klus. Ben jij de persoon die hier wordt omschreven? Dan ben jij de stratenmaker waar wij naar op zoek zijn.

Het aankomende voorjaar gaan ook de werkzaamheden voor hoveniers weer gestart. Onze opdrachtgever is een multifunctioneel hoveniersbedrijf. Naast het werk in het groen moeten er zo nu en dan straten en paden hersteld worden. Daarom zoeken zij een ervaren stratenmaker. De werkzaamheden voer je uit bij organisaties zoals verzorgingstehuizen en bedrijven in de provincie Groningen. Je gaat in deze functie fulltime aan de slag. Jouw werkdagen zijn meestal doordeweeks tussen ongeveer 07:00 en 16:00 uur. Af en toe kan het eens voorkomen dat je in het weekend wordt ingezet. Het is van belang dat je zelfstandig bij het bedrijf kunt komen. Vanaf daar vertrek je met jouw collega’s in een bedrijfsauto naar locatie.

Functie-eisen

• je hebt werkervaring als stratenmaker
• je ben in het bezit van rijbewijs B

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct aan de slag als stratenmaker? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 050 206 0092 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via