Vacature: Horecamedewerker

  • Aantal uren per week 8 - 16 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband bijbaan
  • Standplaats Ten Boer
  • Salaris Tussen €8,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 105515

Over de functie

Weet jij door jouw servicegerichtheid alle klanten tevreden te stellen en heb jij een passie voor de horeca? Dan ben jij geknipt voor deze leuke bijbaan als medewerker bediening Bij Elzinga!

Voor Bij Elzinga in Ten Boer zijn we per direct op zoek naar een gedreven collega in de bediening. Bij Elzinga kunnen gasten terecht voor een heerlijke lunch, diner of high tea. Daarnaast worden er op gelegenheid recepties, feesten en partijen georganiseerd. Wegens uitbreiding van het team is deze gezellige horecaonderneming op zoek naar een nieuwe collega in de bediening. In deze rol sta je voornamelijk klaar als bedieningsmedewerker, maar als je ziet dat de afwas overloopt help je daar ook zonder problemen een handje mee.

Als ware horecatopper staat er altijd een glimlach op jouw gezicht wanneer je de gasten helpt. Je bent communicatief vaardig, servicegericht en bovendien stressbestendig. Door jouw ervaring weet je namelijk dat het werk soms wel eens hectisch kan zijn, maar jij houdt dan je hoofd koel. Als medewerker bediening variëren jouw werkdagen tussen de donderdag, zaterdag en zondag. Je zal hierbij veelal in de avonden werken van 17:00 tot sluitingstijd (21:00 uur). Let wel op; je werkt in de horeca dus het kan voorkomen dat het werk eens wat later voorbij is. Als medewerker in de bediening werk je tussen de 8 en 15 uur per week. Het werk is voor langere tijd. Jouw salaris ligt tussen de €10,- en €13,- bruto per uur.

Functie-eisen

• je bent flexibel inzetbaar
• je hebt enige ervaring in de horeca

Heb je interesse in deze vacature van medewerker bediening? Solliciteer dan gelijk! Mocht je vragen hebben of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of per mail via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via