Vacature: (Leerling) Bakker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Standplaats De Marne
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Gaat er voor jou niets boven de geur van pasgebakken brood? Werk jij daarnaast graag met je handen en zou je een echt ambacht willen leren? Dit is jouw kans! Voor een bakkerij in het noordwesten van Groningen zoeken wij op korte termijn een (leerling) bakker die het geweldig lijkt om zicht de komende jaren te ontwikkelen tot een onmisbare kracht.

Je gaat werken bij een ambachtelijke bakkerij gelegen in het Marne- gebied in het noordwesten van de provincie Groningen. Dit is hét adres voor lekker en vooral gezond brood en heerlijk banket. Of het nu gaat om wit-, bruin-, volkoren- of meergranenbrood; jij bereidt en bakt het straks allemaal!

Als bakker is het hard werken; om ervoor te zorgen dat de klanten ’s ochtends van de meest verse broodproducten kunnen genieten ben jij al voor zonsopkomst samen met je collega bakkers aan het werk. Maar dit is voor jou als vakman/vrouw met een passie slechts bijzaak. De diensten zijn als volgt ingedeeld:

Maandag t/m woensdag van 04:30 - 13:00 uur
Donderdag van 02:00 - 10:00 uur
Vrijdag vann 23:00 - 07:00 uur

Omdat je met voedingsproducten werkt weet je als geen ander hoe belangrijk de hygiëne is. Nadat je de verse broden in de oven hebt geschoven maken jullie de bakkerij daarom grondig schoon. Tijdens het werken heb je oog voor hygiëne en netheid.

Een specifieke vooropleiding is voor het vervullen van deze bakkersfunctie geen vereiste. Voor ons is het vooral belangrijk dat jij gemotiveerd bent om aan de slag te gaan en wilt doorgroeien tot een vaste en onmisbare kracht binnen het bedrijf. De openstaande functie is voor circa 32 uur per week. Hierbij worden de werkdagen in overleg bepaald. Het bruto uurloon ligt tussen de €10,- en €15,- per uur.

Functie-eisen

• je woont in de omgeving van De Marne
• je hebt aantoonbare affiniteit met bakkerswerk
• je vindt werken in de nacht geen probleem

Ben je enthousiast en wil jij jouw dagelijks brood verdienen als bakker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via