Vacature: Polyesterwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Vind jij hout en metaal mooie producten om mee te werken en lijkt het jou prachtig om mee te helpen met het bouwen van carrosserieën? Dan kunnen wij elkaar mogelijk helpen! Voor een opdrachtgever in de buurt van Spijk zijn we op zoek naar een polyesterwerker.

Je gaat in de functie van polyesterwerker aan het werk voor een bedrijf dat is gespecialiseerd in het bouwen van polyester carrosserieën voor bestel- en vrachtwagens. Elke carrosserie is maatwerk en wordt klant specifiek geproduceerd. Hierbij komt jouw oog voor detail en je precieze werkwijze goed van pas. Alleen het beste resultaat telt voor jou!

Als polyesterwerker ga jij carrosserieën bouwen voor het geconditioneerde vervoer in de transport sector. Dit doe je volgens de zogeheten nat lamineren procedure. Je brengt onder andere gelcoatings, polyester panelen en isolatiematerialen aan in de carrosserieën. De affiniteit met hout en staal is nodig, omdat deze materialen op cruciale plaatsen in de carrosserie verwerkt worden. Op den duur is er de mogelijkheid om door te groeien binnen het bedrijf. Je zult dan ook helpen met het aanbrengen van polyester bekleding, nieuwe polyestervloer en schadeherstel.

Je wordt onderdeel van een klein, ervaren en vakkundig team. Wij zoeken iemand met een proactieve houding die met zijn collega’s meedenkt over de beste werkwijze. Omdat jullie in de werkplaats projectmatig werken is geen dag hetzelfde. Per project maken jullie een plan van aanpak en voeren jullie dit als team uit. Jij bent dus iemand die prima met anderen kan samenwerken.

De aangeboden functie is beschikbaar voor 38 uur per week waarbij je tussen 07:30 en 16:30 uur werkt. Het geboden salaris ligt tussen de €10,- en €13,50 bruto per uur. We zoeken iemand die graag op lange termijn met het bedrijf wil meegroeien.

Functie-eisen

• je woont in de buurt van Uithuizermeeden
• je kunt fysiek zwaar werk verrichten
• je bent in het bezit van een geldig VCA- certificaat (of bereid om deze te halen)

Ben je enthousiast geworden over deze vacature van polyesterwerker? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via