Vacature: Operator

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag fulltime aan de slag als machine operator? Lees dan deze vacature en misschien ga jij binnenkort wel aan de slag!

Als machine operator behoren alle veelvoorkomende bedieningswerkzaamheden jou toe. Deze kunnen plaatsvinden op het terrein, in de loods of in de scheepsruimen. Het bedienen van de vliegas verlading, gips verlading en ketel-as verlading zijn onder andere jouw taken. Ook neem je monsters tijdens het laden en de afhandeling van de vervoersdocumenten. Verder voer je dagelijks onderhoud uit aan de installaties waarop je bent ingedeeld. Daarnaast biedt assistentie bij kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden.

Het betreft een fulltime functie, in 2-ploegendienst. Hierbij werk je in een ochtend en middagdienst. Wij bieden je een baan waarbij een vast contract op termijn tot de mogelijkheden behoort. Je komt te werken bij een ambitieus bedrijf met volop ruimte voor groei. Salariëring is volgens de Leo-cao.

Functie-eisen

• ervaring met een heftruck/ shovel/ Bobcat is een pre

Ben jij de machine operator waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via