Vacature: Bouwopruimer met VCA-certificaat

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Een aanpakker; iemand die een zware klus niet uit de weg gaat en die zeker niet bang is voor vieze handen. Een dag lang sjouwen? Geen probleem! Handmatig sloopwerk of een grondige schoonmaakklus? Ook een fluitje van een cent! Kortom, je bent van alle markten thuis. Ben jij wat wij noemen een aanpakker? Dan hebben wij een leuke baan voor jou beschikbaar.

Bij een bedrijf uit de buurt van Spijk kun jij vanaf begin januari aan de slag. We hebben voor jou een klus beschikbaar waarin je begint met de ondersteuning bij bouw opruimwerkzaamheden. Hierin kun je vervolgens verder leren en doorgroeien tot koppensneller waarbij je verantwoordelijk bent voor het verwijderen van de koppen van betonnen funderingselementen. Tot slot kan het ook voorkomen dat je helpt met betonboren. Om direct aan de slag te kunnen is bezit van een VCA-certificaat vereist. Hiermee kun je dan wel meteen voor langere tijd bij dit bedrijf aan het werk dus het is een mooie kans op veel uren.

Heb je wel een VCA-certificaat en sta je open voor andere werkzaamheden? Laat ook dan jouw gegevens achter zodat wij voor jou op zoek kunnen naar een mooie werkplek.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat
• je bent in het bezit van rijbewijs B
• je kunt zelfstandig op locatie komen

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan voor Abiant? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via