Vacature: Leerling akkerbouw medewerker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende fulltime baan? In de akkerbouw sector staan wij te springen om veelzijdige aanpakkers die hard kunnen en willen werken! Laat jij ons zien dat je het in je hebt? Dan ligt een prachtige carrière in de akkerbouw voor jou in het verschiet!

Je gaat als leerling aan het werk op een groot akkerbouw bedrijf in de omgeving van Spijk. Hier wordt gedurende het jaar pootgoed geteeld. Als leerling ga jij helpen met verschillende werkzaamheden die hier te doen zijn. Denk daarbij aan het sorteren van aardappelen en het verplaatsen van aardappelkisten met de heftruck. Ook verricht je trekker werkzaamheden. Zo ga je ruggen frezen, aardappelen poten en rooien, en ga je kieper rijden.

We bieden jou een afwisselende fulltime functie voor de langere tijd waarin voldoende ruimte is om nieuwe dingen over het vak te leren. Uiteraard zijn een goede motivatie en een T-rijbewijs wel van belang om het werk te kunnen doen. Beloning vindt plaats volgens de cao Open Teelten.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van een rijbewijs B en T

Lijkt het jou fantastisch om je als leerling te ontwikkelen bij dit akkerbouw bedrijf? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op. Voor vragen kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk via het telefoonnummer 0596 59 22 22 of per mail via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via