Vacature: Medewerker groen Groningen

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Groningen
  • Salaris Tussen €11,- en €13,- per uur
  • Vacaturenummer 105476

Over de functie

Jij hebt groene vingers, je weet van aanpakken en je bent op zoek naar een leuke baan voor aankomend seizoen! Herken jij jezelf hierin? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn, voor aankomend seizoen, op zoek naar meerdere enthousiaste en gemotiveerde medewerkers in de groenvoorziening en hoveniers. Het betreft werk voor een opdrachtgever in Groningen.

De werkzaamheden die je gaat verrichten bestaan uit het schoffelen en harken van beplantingsvakken, snoeien van struiken, hagen en bomen en het werken met hand gedragen machines zoals een bladblazer, bosmaaier en kettingzaag. Het is mooi meegenomen als je in het bezit bent van een rijbewijs BE en certificaat bosmaaier of motorkettingzaag.

Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring, maar dit zal tussen de €11,- en €13,- zijn.

Functie-eisen

De kandidaat die we zoeken is in het bezit van een vmbo-groen niveau 2 opleiding of beschikt over aantoonbare werkervaring in de groenvoorziening. Je bent daarnaast in het bezit van een geldig rijbewijs B en geldig VCA-certificaat.

Ben of ken jij de groenvoorziener die we zoeken? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Groningen en reageer op deze vacature medewerker groenvoorziening, telefoonnummer 050 549 2840 of per mail infogroningen@abiant.nl.

Deel deze vacature via