Vacature: Technisch adviseur duurzame energie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Noord Nederland
  • Salaris Tussen €17,- en €21,- per uur
  • Vacaturenummer 105218

Over de functie

Daniels Smart Energy is gespecialiseerd in advisering en projectmanagement omtrent duurzame energie installaties. Daniels Smart Energy helpt haar klanten bij de realisatie van de bedrijfseconomisch meest optimale duurzame energie installatie. Er wordt gewerkt met een uitgekiend en gestructureerd business proces. Deze succesvolle benadering heeft zich inmiddels bewezen in de markt en wegens sterke groei van het klantenbestand is Daniels Smart Energy dan ook op zoek naar een deskundige, energieke en oprechte adviseur/projectleider.

Wat houdt de functie in?
In nauwe samenwerking met je vakkundige collega’s adviseer en begeleid je de klant van conceptvorming tot ingebruikname van de gekozen duurzame energie oplossingen (zonne-energie, warmtepompen, kleine windmolens en biomassaverbranding). In alle fasen geef je de ondernemer inzicht wat de mogelijkheden en meest optimale (bedrijfsspecifieke) oplossingen zijn. Persoonlijk contact staat hierbij hoog in het vaandel. Kortom, een dynamische en afwisselende functie in een branche met volop kansen en mogelijkheden.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid bij een snel groeiende en innovatieve organisatie. Daniels Smart Energy kent een informele werksfeer en je stapt binnen in een hecht, behulpzaam team van 7 bevlogen vakspecialisten. Er is ruimte voor jouw ideeën en inzichten en je krijgt volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

De aanstelling is in eerste instantie voor een half jaar op detacheringsbasis. Daarna treed je in dienst bij Daniels Smart Energy op basis van een contract voor onbepaalde tijd. Er zal een salaris worden vastgesteld behorend bij jouw kennis en ervaring.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
• een afgeronde hbo opleiding in technische en/of bedrijfseconomische richting
• ervaring in een technisch (commerciële) functie binnen de proces- / installatietechniek of werktuigbouwkunde
• sterke affiniteit met duurzame energieconcepten
• een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift

Het werving- en selectietraject wordt uitgevoerd door Abiant Werving & selectie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze veelzijdige functie? Neem dan contact op met Annet Fruitema, Adviseur werving & selectie, telefoonnummer 050 2060091.

Deel deze vacature via