Vacature: Agrarisch medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Zeerijp
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag in het groeiseizoen aan de slag in de akkerbouw? Dan is dit jouw kans! Lees hier wat de vacature van agrarisch medewerker akkerbouw inhoudt.

Jij gaat in het groeiseizoen als akkerbouw medewerker aan het werk op een bedrijf in Noordoost-Groningen. Dit akkerbouwbedrijf bezit zo’n 90 ha grond waarvan 35-40 ha beschikbaar is voor pootgoed, eigen stammenteelt en miniknollen. De rest van de grond wordt gebruikt voor bieten en tarwe. Per direct zijn wij op zoek naar een agrarisch medewerker die zich de komende tijd wil bezighouden met de veldwerkzaamheden op het akkerbouwbedrijf. Jij bent dus iemand die van nature interesse heeft in de akkerbouw. Bij voorkeur heb je dan ook enige ervaring met trekker werkzaamheden, heftruck rijden en GPS. Heb je nog weinig ervaring en wil je je verder ontwikkelen in de akkerbouw? Ook dan komen wij graag met jou als starter in de agrarische wereld in contact!

Er wordt van je verwacht dat je op termijn zelfstandig kunt werken. We bieden jou als medewerker in de akkerbouw een fulltime dienstverband (38 uur) in de periode april tot en met oktober. De uren worden verdeeld over vijf werkdagen per week . Het salaris ligt tenminste tussen de €10,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

• je bent in het bezit van een T rijbewijs
• je beschikt over ervaring in de akkerbouw

Word jij onze nieuwe agrarisch medewerker in de akkerbouw? Solliciteer dan direct! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 5922 22 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via