Vacature: Meewerkend voorman gww

  • Salaris Tussen €13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij iemand met enige ervaring in de gww, beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je op zoek naar een nieuwe-, of andere uitdaging? Dan is de functie meewerkend voorman gww écht iets voor jou!

Voor een bekend bedrijf in de regio Leek, zijn wij op zoek naar iemand die eerder in de gww gewerkt heeft en die op zoek is naar meer uitdaging. Het betreft een functie waarbij je voor circa 80 tot 90% buiten bent om te ondersteunen in allerlei gww gerelateerde werkzaamheden, denk aan; wegenbouw, rioleringen, tuinen en beschoeiing.
Voor de overige 10 tot 20% houd jij je onder andere bezig met het ondersteunen van de planning, het bestellen van materialen en het opstellen van offertes. In het dagelijks werk overleg je veel met de voorman(nen).

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is onder andere werkzaam op de volgende gebieden: grondverzet, agrarische loonwerk, transport en verhuur. Ze beschikken over een mooi machinepark met vele mini-, mid-, rups- en mobiele kranen, rupsdumpers, grondkippers, shovels en noem maar op.

Functie-eisen

Je beschikt over:
- Een geldig rijbewijs en eigen vervoer
- Ervaring in de gww en ervaring op verschillende machines
- Leidinggevende capaciteiten

Het betreft een fultime functie met uitzicht op werk voor langere tijd. De salarisindicatie is afhankelijk van onder andere de ervaring en zal volgens de LEO cao zijn.

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als machine operator? Solliciteer dan gelijk. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via