Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Ter Apel
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een fulltime baan als productiemedewerker ? Vind jij het prettig repeterend werk te doen en steek je graag je handen uit de mouwen?

Als productiemedewerker ga je werken bij een bedrijf dat producent is van een groot assortiment aan dakproducten. Met hun uitgebreide machinepark produceren zij diverse dakdoorvoeren, kabeldoorvoeren, overstorten, ventilatiekappen etc. Je houdt je bezig met zink-, koper-, lood of RVS platen. Na het verzamelen van alle materialen check je de materialen en ga je aan de slag bij een van de machines. Vervolgens ga je de platen in de juiste maat knippen en snijden. Het is van belang dat je hierbij nauwkeurig te werk gaat.

Samen met je collega's lever je een mooi product af. Je bent tevreden over je eigen werk en je bent er zeker van dat de klant ook tevreden kan zijn over het door jou gemaakte product. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de werkvloer er weer netjes bij ligt. Na een korte inwerkperiode ben je in staat zelfstandig aan de slag te gaan.

Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en ervaring en ligt tussen € 10,- en € 12,- bruto per uur.

Functie-eisen

. je hebt werkervaring in de metaalsector
. je hebt ervaring in de productie.
. het hebben van een geldig VCA certificaat is een pré
. je hebt een rijbewijs en eigen vervoer
. je bent per direct beschikbaar

Ben jij de productiemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 651808 of via infostadskanaal@abiant.nl

Deel deze vacature via