Vacature: Medewerker pluimveehouderij

  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Spijk
  • Salaris Tussen €10,- en €14,- per uur
  • Vacaturenummer 105365

Over de functie

Op zoek naar een mooie functie in de agrarische sector met een wisselend takenpakket? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Voor een gemengd bedrijf in de omgeving van Spijk zijn we opzoek naar een medewerker pluimveehouderij/akkerbouw. In deze functie als medewerker pluimveehouderij/akkerbouw is je hoofdtaak om de kippen te checken op gezondheid en te selecteren. Het is daarom belangrijk dat je oog hebt voor detail. Verder hou je je bezig met ondersteunende werkzaamheden op het akkerbouwbedrijf. Ook kleine onderhoudswerkzaamheden pak je op. Daarnaast ben je zo nu en dan bereikbaar om storingsdiensten te draaien.

Je gaat aan de slag bij een vleeskippen en akkerbouwbedrijf, waar je samenwerkt met de eigenaar om het bedrijf draaiende te houden. We bieden jou als medewerker pluimveehouderij/akkerbouw een functie voor 20 tot 30 uur per week voor een langere tijd. Het salaris ligt tenminste tussen de €10,- en €14,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> een rijbewijs b en eigen vervoer
> een trekker rijbewijs
> affiniteit of ervaring met de genoemde werkzaamheden

Word jij onze nieuwe medewerker pluimveehouderij/akkerbouw? Solliciteer dan direct! Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 5922 22 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via