Vacature: Betonreparateur

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau vmbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Leek
  • Salaris Tussen €11,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 105872

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een producent van prefab betonnen bouwelementen, zijn wij op zoek naar een betonreparateur.

In de werkplaats, in de omgeving van Leek, worden de meest architectonische prefab betonnen bouwelementen geproduceerd. Dit kunnen elementen zijn voor woningen, constructie-technische elementen of juist (onderdelen voor) een kunstwerk. Geen project is te gek en er wordt van begin tot eind meegedacht in de ontwikkeling ervan. De elementen worden geleverd aan binnen- en buitenland.

De functienaam zegt het al: als betonreparateur herstel je beschadigingen aan de betonnen elementen. Het produceren van de elementen gebeurd in een productielijn om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als laatste stap controleer je de elementen. Mocht er tijdens een van de stappen schade zijn ontstaan dan ga jij, aan de hand van de tekening, dit herstellen zodat er geen verdere schade optreedt en dit geen gevolgen heeft voor de eventuele draagkracht van het element. Je werkt hierbij netjes en efficiënt.

Functie-eisen

- Je hebt ervaring als betonreparateur
- Je bent nauwkeurig en kan goed zelfstandig werken
- Je bent in bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Ben je per direct beschikbaar, dan kun je ook direct beginnen!
Het betreft een fulltime functie voor langere duur waarbij overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze vestiging in Leek via 0594-519944 of infoleek@abiant.nl.
Direct solliciteren? Klik dan op de oranje button ‘Solliciteren’.

Deel deze vacature via