Vacature: Werkvoorbereider groen

  • Salaris Tussen € 14,- en € 21,-
  • Standplaats Siddeburen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als werkvoorbereider/calculator en voel jij je helemaal thuis in de groene sector? Lees dan snel wat deze vacature inhoudt en misschien kun jij binnenkort al starten!

Als werkvoorbereider werk jij nauw samen met projectleiders, uitvoerders en de afdeling administratie. Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het calculeren en opmaken van offertes op basis van bestekken, offertes voor klanten maken, het bestellen en inkopen van materialen. Je draagt projecten over aan de uitvoering en verleent aanwijzingen en instructies aan de werkvloer.

Functie-eisen

  • mbo/hbo- werk- en denkniveau
  • VCA-certificaat
  • aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider, calculator en met RAW-systematiek

Over het bedrijf

Je gaat werken bij een allround dienstverlener op het gebied van ontwikkeling, aanleg en onderhoud van cultuur- en civieltechnische werken en groenvoorziening projecten. Dit doen zij middels werkzaamheden voor diverse groen- en infraprojecten.

Wat wij bieden

De startdatum is zo spoedig mogelijk. Jouw salaris als werkvoorbereider ligt tussen de €14,- en €21,- bruto per uur.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij direct aan de slag als werkvoorbereider? Stuur dan je cv op! Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via