Vacature: Ervaren grondwerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Alblasserdam
  • Opleidingsniveau MboVmboMavoHavo

Over de functie

Wil jij werken bij een innovatief en zichtbaar bedrijf, dat zorg draagt voor de veiligheid en mobiliteit in een groot gedeelte van de openbare ruimtes? Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk zoek naar een ervaren grondwerker

Als grondwerker werk je nauw samen met de kraanmachinist. Jij bent zijn ogen en oren en geeft deze indien nodig aanwijzingen. Samen met een ploeg collega’s ga je door Noord-Nederland kabels leggen. Jouw werk bestaat uit het assisteren bij graaf- en/of straatwerkzaamheden. Je komt op diverse plaatsen in de noordelijke regio's. Je werkomgeving is dan ook nooit saai. Om in aanmerking te komen voor deze baan, vragen we aantoonbare werkervaring als grondwerker. Je weet wat er in deze rol van je verwacht wordt. Enige ervaring op de minikraan zou daarbij mooi zijn.

Functie-eisen

Ervaring op de minikraan is niet vereist, maar het zou wel mooi zijn wanneer je dit wel hebt. De opdrachtgever is bereid jou dit te leren. Eventueel is het mogelijk vanaf Stadskanaal mee te rijden naar de klus.

  • een afgeronde opleiding Vakman GWW is een pre
  • in bezit van VCA Basis
  • in bezit van een B(E) rijbewijs is een pre
  • geen 9 tot 5 mentaliteit

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je gaat werken verzorgt de complete uitvoering van elk project in openbare verlichting en verkeersregel- en parkeerinstallaties. Daarnaast is het bedrijf een betrouwbare en zeer ervaren partij in advies, beheer en onderhoud. Bij het bedrijf werken ruim 200 vakmensen, die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van lichtmasten, parkeerinstallaties en verkeerslichten.  

Wat wij bieden

Wij bieden je een interessante en afwisselende baan. Je werkt hiervoor fulltime van maandag tot en met vrijdag. Het loon ligt tussen de €10,- en €15,- bruto per uur. De hoogte hiervan wordt vastgesteld op basis van jouw ervaring.

Ben jij per direct beschikbaar? Durf je jezelf een echte harde werker te noemen en loop je niet weg voor fysiek zwaar werk? Dan is de vacature 'Ervaren grondwerker' echt iets voor jou! Op deze vacature kun je reageren tot 1 juni a.s. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via