Vacature: AutoCAD-tekenaar

  • Salaris Tussen € 15,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oude Pekela
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een beginnend tekenaar of heb je enkele jaren ervaring als AutoCAD-tekenaar en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan is dit je kans! Voor hennepverwerkingsbedrijf Dun Agro uit Oude-Pekela zoeken wij een nieuw talent!

Als AutoCAD-tekenaar kom je te werken voor de afdeling kalkkhennepbouw. Kalkhennep is een duurzaam bouwmateriaal dat slechts een fractie van de energie gebruikt die traditionele bouwmaterialen nodig hebben. Dun Agro heeft een eigen kalkhennep-paneelproductielijn. 

Je komt te werken in teamverband, maar hebt ook zeker je eigen verantwoordelijkheden met betrekking tot de werkzaamheden die je gaat uitvoeren. Voor de kalkhennepbouw bereid je diverse projecten voor en werkt deze ook uit. 

Functie-eisen

  • afgeronde technische opleiding op mbo-niveau 4 of hbo-niveau
  • ervaring met autoCAD 2D en 3D
  • gestructureerd en nauwkeurig kunnen werken

Over het bedrijf

Dun Agro is een innovatief bedrijf dat onderdeel is van de Dun Agro Hemp Group. Het bedrijf is al meer dan 25 jaar actief in de hennepindustrie. Hierbij gaat het zowel om de landbouw, primaire verwerking en productie van eindproducten in zowel de voedingsindustrie als vezelsector. Waaronder dus ook de kalkhenneppanelen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie met uitzicht op een vaste aanstelling bij een innovatief bedrijf. Het salaris is conform cao en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Een richtlijn is € 15,- tot € 19,- bruto per uur. 

Ben jij enthousiast geworden over deze uitdagende functie? Reageer dan voor 23 september. Heb je nog vragen over de vacature 'AutoCAD-tekenaar'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda door te bellen naar 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via