Vacature: Voegenhakker

  • Salaris Tussen €11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harkema
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Je werkt graag met je handen, in de buitenlucht en je bent fysiek in een goede conditie. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de voegenhakker die we zoeken.

Voor onze opdrachtgever gevestigd in Harkema zijn wij per direct op zoek naar een voegenhakker. Voor deze functie heb je geen ervaring nodig, onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat je een gezonde dosis werklust hebt en een flinke aanpakker bent. Als voegenhakker ga je aan de slag op verschillende projecten in de gevelrenovatie en onderhoudsprojecten in de omgeving van Drachten. Voor dat je kunt beginnen met voegen hakken zorg je er eerst voor dat de steiger vakkundig wordt opgezet en het juiste gereedschap klaar staat. Vervolgens ga je de voegen uithakken en het reinigen van de oude voeg om een goed hechtvlak te creëren. Ook verwijder je beschadigde stenen en zorg je er voor dat deze word vervangen en hersteld. 

Functie-eisen

De werkzaamheden vinden vaak plaats op hoogte en jij werkt met een zware hakhamer waarmee je de hele dag aan het werk bent. Wij zijn daarom op zoek naar een medewerker die van aanpakken weet, een goede fysieke gesteldheid heeft en niet bang is voor een stoffige omgeving. Verder beschik je over een VCA-certificaat en rijbewijs B(E).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is vooral werkzaam in Groningen, Friesland en Drenthe en heeft 10 medewerkers in dienst.

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan de slag en bij goed functioneren is het werk voor langere periode. Indien je eigen vervoer hebt ontvang je € 0,19 per kilometer. Als je geen eigen vervoer hebt is het mogelijk om mee te rijden vanuit Surhuisterveen. Het salaris dat je gaat verdienen in gebaseerd op de cao Bouw en dit hangt af van je leeftijd en ervaring en zal tussen de €11,- en €15,- bruto per uur zijn. Naast je salaris bouw je vakantiegeld, vakantie uren en atv uren op.

Ben jij de voegenhakker die we zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact! Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op. Zij zijn te bereiken op 0512 22 04 40

Deel deze vacature via