Vacature: Grondwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau MboVmboMavoHavo

Over de functie

Zoek je een gevarieerde baan waarbij je je handen uit de mouwen kunt steken? Heb je ervaring als grondwerker, een flexibele instelling en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan zal deze vacature je vast aanspreken.

De projecten waar je aan werkt zijn divers. Dit geldt voor zowel de locatie als de werkzaamheden. Je gaat aan de slag bij projecten zoals nieuwbouwwijken, inrichting van bedrijventerreinen, tuinaanleg of grondwerkzaamheden rondom kabels en leidingen. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het assisteren bij de graafwerkzaamheden. Er is voor langere tijd werk. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die enige ervaring heeft als grondwerker en weet wat het is om met een schop te werken. Heb je daarnaast ook nog ervaring op een minikraan dan zullen je werkzaamheden op termijn kunnen worden uitgebreid.

Functie-eisen

  • enige ervaring als grondwerker
  • ervaring op de minikraan is een pre
  • in het bezit van VCA-certificaat
  • in het bezit van een B(E) rijbewijs en eigen vervoer
  • geen 9-tot-5 mentaliteit

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je voor gaat werken is een professioneel bedrijf dat zich bezighoudt met de grond-, weg-, en waterbouw voor bedrijven, instellingen en de particuliere sector. Daarnaast is het bedrijf actief in het aanleggen en het onderhouden van tuinen. Het bedrijf bestaat uit vakbekwaam personeel. "Wij vinden het belangrijk dat al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid van de klant worden uitgevoerd".

Wat wij bieden

Binnen het bedrijf heerst een leuke sfeer omdat de eigenaar zeer betrokken is. Het team is klein en er zijn korte lijntjes. De eigenaar werkt zelf ook mee wanneer het nodig is. We zoeken iemand die tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar is om te werken. Jouw salaris als grondwerker ligt tussen de €11,- en €16,- bruto per uur en is afhankelijk van jouw ervaring als grondwerker. 

Ga jij binnenkort voor ons aan het werk als grondwerker? Dan zien we graag jouw sollicitatie voor de vacature 'Grondwerker' tegemoet! Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Stadskanaal op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via