Vacature: Monteur landbouwmechanisatie Oosterhof B.V.

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je klaar voor een veelzijdige baan in de akkerbouw sector waar je jouw passie voor techniek in kwijt kunt? Dan is deze vacature monteur landbouwmechanisatie net wat voor jou!

De wereld om ons heen verandert in een hoog tempo. Technologische ontwikkelingen en oplossingen binnen de landbouw en mechanisatie volgen elkaar snel op. Naast de verkoop van gps-systemen, worden nu de eerste landbouw drones verkocht. Daarop volgend wordt alweer de eerste zelfrijdende tractor getest. Landbouwmechanisatiebedrijf Oosterhof B.V. is vooruitstrevend en in de provincie Groningen sinds jaren koploper op het gebied van verkoop en ondersteuning van gps-systemen, drones en dataverwerking en het maken van taakkaarten.

Wegens uitbreiding van het team in Roodeschool zijn zij op zoek naar een allround monteur landbouwmechanisatie. In deze functie van monteur landbouwmechanisatie zorg je voor het klaarmaken en onderhouden van trekkers en machines voor de akkerbouw. Je monteert gps-systemen en je lost aanverwante storingen op. Daarnaast beantwoord je gebruikersvragen van klanten en los je zowel in de werkplaats als op locatie technische storingen op.

Functie-eisen

  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding mobiele werktuigen, niveau 3 of 4 
  • in bezit van rijbewijs B 
  • in het bezit van een VCA-certificaat (of bereid om deze te behalen)

Over het bedrijf

Oosterhof B.V. is een veelzijdig landbouwmechanisatiebedrijf met twee vestigingen, in Ten Boer en Roodeschool.
Door voortdurend te investeren in personeel, vakmanschap en moderne techniek en door steeds in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen, zijn zij een bedrijf met vakkundige en gemotiveerde medewerkers. Zij bieden kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service. Kortom, precies datgene waar een agrarische ondernemer vandaag de dag behoefte aan heeft.

Oosterhof B.V. is lid van de Metaalunie, heeft een erkend SKL-keuringsstation, een VA-keur certificaat en is ook een Fedecom erkend leerbedrijf. Voor de tractoren en machines van de merken Case IH, Steyr, Kverneland, Kramer, Beco, Trimble, Bogballe, Trioliet, Tulip en Imants houden zij vele onderdelen op voorraad in hun magazijnen. Mede dankzij een directe levering vanuit de fabriek, kunnen zij een snelle service en reparatie bieden, zowel vanuit de werkplaats als op locatie.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende functie met daarnaast een aantrekkelijk salaris dat goed past bij jouw opleiding en werkervaring. Verloning is volgens de CAO Metaal & Techniek. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Ben jij dé kandidaat voor deze vacature van monteur landbouwmechanisatie? Solliciteer dan voor 1 september 2020! Abiant Bedum verzorgt voor Landbouwmechanisatiebedrijf Oosterhof B.V. de werving- en selectieprocedure. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via