Vacature: Leerling rietdekker

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sumar
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Vind jij ook dat een rieten dak iets speciaals heeft ten opzichte van dakpannen? Een rieten dak kan een huis net een stukje meer karakter geven, straalt warmte en gezelligheid uit, en het staat ook nog eens chique. Aan de andere kan vraagt een rieten dak wel wat meer onderhoud en is het eerder aan vervanging toe. Hier laat jij je niet door afschrikken. Jij kent de kneepjes van het vak en ook al is het zwaar werk, jij haalt voldoening uit het aanleggen en renoveren van rieten daken. Ben je nog op zoek naar werk? Lees dan snel verder.

Voor een rietdekkersbedrijf in de omgeving van Burgum zijn wij opzoek naar een rietdekker. Je werkzaamheden bestaan uit het leggen van nieuwe rieten dakbedekking. Dit kan enkel het vervangen van een rietpakket zijn maar in sommige gevallen moet een dak ook nog geschikt gemaakt worden voor riet. Dan dient er ook nog een onderconstructie gemaakt worden. Het wordt aangeraden om regelmatig een rieten dak na te kijken op slijtage. Door goed onderhoud wordt de levensduur aanzienlijk langer. Ook het onderhoud behoort tot jouw werkzaamheden. Je werkt op de meest uiteenlopende projecten, dit maakt jouw werk afwisselend.

Voor deze functie is het vanzelfsprekend dat jij op hoogte durft te werken. Daarnaast heb je een klantvriendelijke houding en ben je in staat om fysiek zwaar werk te verrichten. Je vindt het heerlijk om lekker buiten te werken. Een regenbuitje op zijn tijd hoort daar ook bij, hier deins jij niet voor terug. 

Functie-eisen

  • durft op hoogte te werken
  • in het bezit van een geldig VCA certificaat
  • aantoonbare affiniteit met rietdekken
  • bezit van rijbewijs B(E)
  • klantgericht

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je gaat werken is inmiddels uitgegroeid tot een geperfectioneerde onderneming met vakbekwame rietdekkers. Naast rietdekken houden ze zich ook bezig in het renoveren van traditionele boerderijen en rijksmonumenten.  Het werkgebied is voornamelijk in noord- en midden Nederland. 

Wat wij bieden

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Het loon ligt tussen de €13,- en €16,- bruto per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Spreekt deze vacature je aan en kom je graag in aanmerking voor deze functie? Verstuur dan jouw sollicitatie met cv. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via