Vacature: Distributiemedewerker DVL Milieuservice

  • Salaris Tussen €11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij graag onderweg en vind je het geen probleem om lange dagen te maken? Dan is deze vacature voor distributiemedewerker bij DVL net wat voor jou! In deze functie draag je ook nog eens bij aan een beter milieu. Mooi meegenomen toch? Lees snel verder wat er in deze functie precies van je verwacht wordt.

Als distributiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor het uitzetten van nieuwe vuilcontainers in verschillende gemeenten door heel Nederland. Je doet dit zelfstandig of in teamverband aan de hand van een werklijst.

Omdat je door heel Nederland aan het werk bent, ga je in de kost. Het eten, drinken en verblijf wordt vergoed door de opdrachtgever. Je werkt fulltime van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot +/- 18.00 uur. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • je weet van aanpakken en je wil/ kan fysiek zwaar werk verrichten
  • je bent bereid in de kost te gaan

Verder zou het mooi zijn dat je in het bezit bent van je VCA en een BE rijbewijs maar als je open staat om dit te halen is dit ook een optie.

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij DVL Milieuservice. Dit bedrijf is allround leverancier van producten en diensten binnen de afvalbranche. DVL heeft uitgebreide ervaring in het leveren, uitzetten, chippen, beplakken, repareren, innemen, afvoeren, et cetera van alle soorten afvalcontainers. DVL Milieuservice is een snel groeiend bedrijf, ze zijn ambitieus en blijven ontwikkelen. Slimmer in afval zijn woorden die een perfecte match zijn met DVL milieuserivce. Ze willen een duurzame economie stimuleren en willen hier hun steentje aan bij dragen. Daarnaast gaan ze met alle liefde een duurzame relatie aan met hun medewerkers. De insteek is dan ook om een langdurige relatie aan te gaan met hun nieuwe potentiële medewerker.

Wat wij bieden

 Het werk is in eerste instantie voor minimaal 6 maanden. Bij goed bevallen is het een mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te treden bij onze opdrachtgever. Als distributiemedewerker verdien je tussen de €11,- en €13,- bruto per uur.

Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer snel! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via