Vacature: Meewerkend voorman gww

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zevenhuizen
  • Opleidingsniveau MboVmboMavoOngeschooldHavoVwo

Over de functie

Ben jij iemand met enige ervaring in de gww, beschik je over leidinggevende capaciteiten en ben je op zoek naar een nieuwe of andere uitdaging? Dan is de functie meewerkend voorman gww écht iets voor jou!

Voor een bekend bedrijf in de regio Leek, zijn wij op zoek naar iemand die eerder in de gww gewerkt heeft en die op zoek is naar meer uitdaging. Het betreft een functie waarbij je voor circa 80 tot 90 procent buiten bent om te ondersteunen in allerlei gww gerelateerde werkzaamheden, denk aan wegenbouw, rioleringen, tuinen en beschoeiing. Voor de overige 10 tot 20 procent houd jij je onder andere bezig met het ondersteunen van de planning, het bestellen van materialen en het opstellen van offertes. In het dagelijks werk heb je veel overleg met de voorman(nen).

Functie-eisen

  • een geldig rijbewijs en eigen vervoer
  • ervaring in de gww en ervaring op verschillende machines
  • leidinggevende capaciteiten

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is onder andere werkzaam op de volgende gebieden: grondverzet, agrarische loonwerk, transport en verhuur. Ze beschikken over een mooi machinepark met vele mini-, mid-, rups- en mobiele kranen, rupsdumpers, grondkippers, shovels en noem maar op.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met uitzicht op werk voor langere tijd. De salarisindicatie is afhankelijk van onder andere de ervaring en zal volgens de LEO cao zijn. Je brutouurloon zal ergens tussen de €12,- en €17,- liggen, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wil jij binnenkort starten als Meewerkend voorman gww? Solliciteer dan nu. Voor vragen of meer informatie over de vacature 'Meewerkend voorman gww' kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek, via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via