Vacature: Allround installateur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij werkervaring als installateur, kan jij tekeningen lezen en ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan is de functie allround installateur misschien wel iets voor jou!

Je gaat aan de slag voor een allround installatie bedrijf dat vooral nieuwbouwwoningen en soms utiliteitsbouw installeert. Daarbij doen ze onder andere het aanleggen van elektra en verwarming. Ook doen ze dak- en zinkwerk voor particulieren en woningbouwverenigingen. Verder zijn ze gespecialiseerd in duurzame energie, denk hierbij aan het installeren van warmtepompen en zonnepanelen. Als installateur installeer je en leg je elektrische installaties aan, vaak door middel van een tekening. Je doet dit werk alleen of met z'n tweeën. De werkzaamheden vinden plaats op de bouw of bij klanten thuis.

Functie-eisen

•    zelfstandig kunnen werken als installateur
•    rijbewijs B

Over het bedrijf

Je komt te werken in een klein hecht team. Er heerst een prettige werksfeer met korte lijntjes naar de werkvoorbereider, planner en ook met de afdeling personeelszaken kun je altijd snel schakelen.

Wat wij bieden

Je werkt fulltime en voor langere tijd. Afhankelijk van jouw ervaring verdien je tussen de €12,- en €15,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. De werktijden van van 07:00 uur tot 16:00 uur.

Begin jij liever vandaag dan morgen? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer voor 27 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Allround installateur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via