Vacature: Ervaren betonreparateur

  • Salaris Tussen €12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Heb jij ervaring in het beton? En dan met name in het repareren van beton? Dan is deze vacature: ervaren betonreparateur misschien wel op jouw lijf geschreven!

De functienaam zegt het al: als betonreparateur herstel je beschadigingen aan de betonnen elementen. Het produceren van de elementen gebeurt in een productielijn om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Als laatste stap controleer je de elementen. Mocht er tijdens een van de stappen schade zijn ontstaan dan ga jij, aan de hand van de tekening, dit herstellen zodat er geen verdere schade optreedt en dit geen gevolgen heeft voor de eventuele draagkracht van het element. Je werkt hierbij netjes en efficiënt.

Functie-eisen

  • ervaring als betonreparateur
  • nauwkeurig en goed zelfstandig kunnen werken
  • rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

In de werkplaats van dit bedrijf, in de omgeving van Leek, worden de meest architectonische prefab betonnen bouwelementen geproduceerd. Dit kunnen elementen zijn voor woningen, constructietechnische elementen of juist (onderdelen voor) een kunstwerk. Geen project is te gek en er wordt van begin tot eind meegedacht in de ontwikkeling ervan. De elementen worden geleverd aan binnen- en buitenland.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere duur waarbij overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je brutouurloon is afhankelijk van je ervaring en zal, op basis van de cao Betonproductenindustrie, tussen de €12,- en €15,- zijn.

Wil jij binnenkort starten als betonreparateur? Solliciteer dan nu! Voor vragen of meer informatie over de vacature 'Ervaren betonreparateur' kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek, via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via