Vacature: Medewerker vloertechniek

  • Salaris Tussen €13,- en € 17,-
  • Standplaats Winschoten
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Coatingvloeren, gietvloeren, imitatiebeton of siergrind. Ben jij een bekende in de wereld van de vloertechniek? Dan komen klinken deze termen jou zeker niet onbekend. Zou je graag de mogelijkheid overwegen om aan de slag te gaan bij een nieuw bedrijf? Dan is dit je kans!

Samen een team van collega’s verzorg jij op locatie bij de klant het storten van verschillende basis- en afwerklagen. Dit proces verzorgen jullie van begin tot eind. Je verricht dus ook het voorbereidende en afrondende werk zoals schaven, schuren, hakken, mengen en aflakken. Als een geoliede machine werken jullie samen en leveren jullie echt vakwerk. Dit betekent niet alleen dat jullie de beste afwerking leveren, maar ook dat jullie klanten op vriendelijke en vakkundige wijze te woord staan. 

Functie-eisen

  • je hebt ervaring in de vloertechniek
  • je bent in bezit van een geldig VCA-certificaat
  • je bent in het bezit van rijbewijs B 

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een bedrijf dat over tientallen jaren ervaring beschikt met het leggen van vloeren. Deze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat zij specialist zijn in het aanbrengen van vloeistofdichte en chemisch bestendige vloeren zoals gietvloeren, grindvloeren, en cementvloeren. Het ruime klantenbestand van dit bedrijf zorgt ervoor dat iedere werkdag er anders uit ziet. Waar je de ene dag een industriële vloer legt op een productielocatie, kun je de volgende dag actief zijn in de offshore waar je een vloer aanbrengt op een schip, om aan het einde van de week een maatwerk project af te leveren bij een particuliere klant thuis.

Wat wij bieden

Je krijgt de kans om fulltime aan het werk te gaan op doordeweekse dagen tevens zal je salaris conform cao betaald worden.

Ligt jouw toekomst in de wereld van de vloertechniek en wil je zo snel mogelijk aan de slag? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda via het telefoonnummer 0597 59 11 15

Deel deze vacature via