Vacature: Technisch adviseur duurzame energie Daniels Smart Energy

  • Salaris Tussen € 2850,- en € 4000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Annen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Ben jij thuis in duurzame energie-oplossingen en volg je de ontwikkelingen op dit gebied op de voet? Weet jij je technische kennis over te brengen op jouw klant en te zorgen voor de meest rendabele en toekomstbestendige energievoorziening? Kortom; herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan komen we graag met jou in contact.

In nauwe samenwerking met je vakkundige collega’s adviseer en begeleid je de klant van conceptvorming tot ingebruikname van de gekozen duurzame energie-oplossingen (zonne-energie, warmtepompen, kleine windmolens en biomassaverbranding). In alle fasen geef je de ondernemer inzicht wat de mogelijkheden en meest optimale (bedrijfsspecifieke) oplossingen zijn. Persoonlijk contact staat hierbij hoog in het vaandel. Kortom, een dynamische en afwisselende functie in een branche met volop kansen en mogelijkheden.

Functie-eisen

• afgeronde hbo-opleiding in technische en/of bedrijfseconomische richting
• ervaring in een technisch (commerciële) functie binnen de proces-/installatietechniek of werktuigbouwkunde
• sterke affiniteit met duurzame energieconcepten
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift

Over het bedrijf

Daniels Smart Energy is gespecialiseerd in advisering en projectmanagement over duurzame energie-installaties. Daniels Smart Energy helpt haar klanten bij de realisatie van de bedrijfseconomisch meest optimale duurzame energie-installatie. Er wordt gewerkt met een uitgekiend en gestructureerd businessproces. Deze succesvolle benadering heeft zich inmiddels bewezen in de markt en wegens sterke groei van het klantenbestand is Daniels Smart Energy dan ook op zoek naar een deskundige, energieke en oprechte adviseur/projectleider.

Wat wij bieden

Wij bieden je een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid bij een snel groeiende en innovatieve organisatie. Daniels Smart Energy kent een informele werksfeer en je stapt binnen in een hecht, behulpzaam team van 7 bevlogen vakspecialisten. Er is ruimte voor jouw ideeën en inzichten en je krijgt volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

De aanstelling is in eerste instantie voor een half jaar op detacheringsbasis. Daarna treed je in dienst bij Daniels Smart Energy op basis van een contract voor onbepaalde tijd. Er zal een salaris worden vastgesteld behorend bij jouw kennis en ervaring. Salarisindicatie € 2850,- en € 4000,- per maand.

Het werving- en selectietraject wordt uitgevoerd door Abiant Werving & Selectie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze veelzijdige functie? Neem dan contact op met Annet Fruitema, Adviseur werving & selectie, telefoonnummer 050 206 00 91.

Deel deze vacature via