Vacature: Monteur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Heeg
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Sta jij binnenkort bij ons in de werkplaats? Voor een opdrachtgever in de omgeving van Sneek zijn wij op zoek naar een topper die planning en uitvoering perfect kan matchen. Als Meewerkend voorman weet jij precies wat er moet gebeuren.

Momenteel is onze opdrachtgever op zoek naar een meewerkend voorman die de planning en uitvoering op elkaar af kan stemmen. Je springt bij waar nodig en stuurt het team bij waar nodig. Het is daarom belangrijk dat je ervaring hebt als monteur. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jou carrière en wil je de stap maken van monteur naar meewerkend voorman? Als meewerkend voorman ben jij de stuwende kracht tussen de klanten en monteurs. Je hebt verstand van landbouwtechniek en kan je verplaatsen in de wensen van de klant. Je bent klantvriendelijk, communiceert gemakkelijk en hebt een commerciële instelling. Naast het helpen van klanten weet je op positieve manier overwicht in een groep te houden om je ervaren collega’s aan te sturen.

Naast het feit dat je sociaal bent, ben je ook organisatorisch sterk. Door stress laat jij je niet uit het veld slaan, maar weet jij de juiste dingen te doen op het juiste moment. Wanneer het nodig is ben je bereid om langer door te werken.

Functie-eisen

  • opleiding voertuigtechniek
  • verstand van landbouwtechniek
  • leidinggevende ambities

Over het bedrijf

De opdrachtgever is in de jaren 50 klein begonnen en steeds verder uitgebreid. Zo zijn ze gespecialiseerd in materiaalverhuur, zand- en grondhandel, grondverzet en loonwerk. In hun werkplaats onderhouden ze hun eigen machines. De dagelijkse werkzaamheden worden verricht door een ploeg van +/- 10 medewerkers. Er heerste een echte familie cultuur. Ze gaan met zijn allen voor elkaar door het vuur. 

Wat wij bieden

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Het salaris voor een meewerkend voorman ligt tussen de €13,- en €16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring.

Ben jij de meewerkend voorman die we zoeken en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Twijfel niet en reageer voor 27 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'meewerkend voorman'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via