Vacature: Timmerman

  • Salaris Tussen € 11,- en € 20,-
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau MboVmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren timmerman en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij een echte klusser en wil jij van je hobby je werk maken? Dan is deze vacature net wat voor jou! Wij zijn op zoek naar kandidaten die als timmerman aan de slag willen!

Een timmerman heeft een gevarieerde baan die nooit verveelt. Van niets maak je iets. Of dit nu gaat om een houtconstructie voor een nieuwe woning of een overkapping voor in de tuin. Ook houdt een timmerman zich bezig met renovatie zodat bijvoorbeeld een oud schuurtje weer als nieuw lijkt. Wanneer de ene klus afgerond is, staat de volgende klus alweer op jou te wachten. Dit zorgt voor afwisseling, en maakt het vak leuk.

Functie-eisen

  • je bent in het bezit van een VCA certificaat
  • aantoonbare ervaring als timmerman is een pre
  • je bent bij voorkeur in het bezit van een bouw gerelateerde opleiding

Over het bedrijf

Voor meerdere opdrachtgevers in de provincie Drenthe zijn we op zoek naar allround timmermannen. Het betreft werkzaamheden in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. De werkzaamheden vinden plaats bij particulieren of bedrijven, voor woningen, utiliteitsgebouwen en stallenbouw. Je wordt, afhankelijk van jouw wensen, ingezet bij kleine of grotere aannemers. 

Wat wij bieden

Heb jij al ervaring als timmerman? Wij horen graag in welke richting jij het liefst aan de slag gaat. Wij bieden je een fulltime baan met uitzicht op een vast contract. Het loon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en is in overleg. Een richtlijn die je kan aanhouden is €14,- tot €18,- bruto per uur.

Ben jij timmerman en op zoek naar werk? Dan komen we graag met jou in contact. Voor vragen kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00

Deel deze vacature via