Vacature: Bouwhulp Nijhuis Bouw BV

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau MboVmboMavo

Over de functie

Je bent op zoek naar een gevarieerde baan in de bouw. Heb je een flexibele instelling en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan zal deze vacature je vast aanspreken. Nijhuis Bouw BV wil graag het team uitbreiden vanwege de groei aan werkzaamheden. Als jij je thuis voelt bij de kernwaarden van gedrevenheid, vakmanschap en samenwerken dan ben jij de bouwhulp die wij zoeken!

De bouwprojecten waaraan je gaat werken betreffen voornamelijk nieuwbouwprojecten in Groningen en Assen.

Functie-eisen

  • ervaring als bouwhulp
  • VCA-certificaat
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Nijhuis Bouw BV is een dynamisch familiebedrijf waar geen dag hetzelfde is. Het bedrijf heeft een open en informele sfeer, waar alle collega’s een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Samen staan ze voor de integere en betrokken werkwijze van Nijhuis Bouw, zoals ze dat al meer dan 110 jaar doen! Zij bieden medewerkers veel ruimte en vrijheid om hun werk te kunnen doen en stimuleren het nemen van eigen initiatief.
Uiteraard bieden zij je een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden en vinden we het belangrijk dat je met plezier en enthousiasme je werk uitvoert. Als ze zien dat je het in je hebt, krijg je van hen dan ook alle ruimte om je te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

Wat wij bieden

Wij bieden je een fulltime functie voor langere tijd, met op termijn uitzicht op een vast contract. Het bruto-uurloon zal op basis van de cao Bouw tussen € 12,- en € 17,- zijn, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse in deze vacature? Stuur dan gelijk je cv met motivatie! Abiant Bouw verzorgt de werving en selectieprocedure voor deze vacature. Voor vragen óf meer informatie kun je contact opnemen via 050 206 02 09.

Deel deze vacature via