Vacature: Assistent hovenier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau MboOngeschooldVmboMavo

Over de functie

Jij hebt passie voor het groene vak en je wilt jezelf graag ontwikkelen. Ben je daarnaast toe aan een nieuwe uitdaging en leergierig? Dan zijn wij op zoek naar jou! Abiant is op zoek naar een assistent hovenier die wil doorgroeien.

Allereerst zullen jouw taken bestaan uit diverse allround werkzaamheden, dit is voornamelijk in de aanleg, maar zal ook gedeeltelijk in het onderhoud zijn. Op deze manier leer je de organisatie en manier van werken kennen.

Als allround hovenier ben je samen met je team verantwoordelijk voor de aanleg van allerlei soorten tuinen. Dit betekent dat o.a. je werkzaamheden bestaan uit o.a. de volgende taken:

Het uitlezen van de tekeningen en uitzetten van de tuin, planten van planten, stuiken en hagen. Plaatsen van overkappingen, schuren en schuttingen. Diverse straatwerkzaamheden zoals het aanleggen van paden en opritten in de tuinen. Daarnaast vallen het verzorgen en aanleggen van gras ook onder de dagelijks werkzaamheden.

Het eerste seizoen zal je voornamelijk als allround hovenier ingezet worden. Samen met je leidinggevende wordt een plan gemaakt voor je verdere loopbaan.

Functie-eisen

• ervaring in de groenvoorziening
• zelfstandig werkzaamheden kunnen verrichten
• leidinggevende capaciteiten
• in het bezit van rijbewijs B, BE is een pre
• fysiek zwaar werk kunnen en willen verrichten

Over het bedrijf

De organisatie waarvoor je komt te werken betreft een grote groenvoorziener die landelijk opereert. Jouw standplaats zal Groningen zijn. Binnen de organisatie is veel ruimte voor groei en ontwikkeling.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende baan voor langere tijd met volop doorgroeimogelijkheden. Dit kan zowel in de functie als voor het volgen van opleidingen, trainingen en cursussen. Als assistent hovenier krijg je betaald conform cao hoveniersbedrijven en ligt je bruto-uurloon tussen € 12,50 en €14,-. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast je salaris ontvang je een reiskostenvergoeding.

Ben jij de bovenstaande persoon die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de button. Mocht je meer informatie willen over deze functie, dan leggen wij dit graag aan je uit. Je kunt ons uitzendbureau in Groningen bereiken op 050 549 28 40.

Deel deze vacature via