Vacature: CNC-frezer

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Weet jij je werkdag de juiste draai te geven? Letterlijk en figuurlijk? Dan zijn wij op zoek naar jou. Voor onze opdrachtgever uit Leeuwarden zijn wij op zoek naar een ervaren CNC-frezer. Is dit wat voor jou? Lees dan snel verder.

Als CNC-frezer is ieder dag weer anders. Je bent iedere dag weer bezig met het bewerken van andere producten met de freesmachine. Daarnaast stel je de machine perfect af en optimaliseer je het proces steeds verder. Je kent de machine op je duimpje, en je maakt opstellingen waardoor je hoogwaardige producten aflevert. Daarbij bewaar je de rust en en is iedere dag weer en feest om aan het werk te zijn. Elke dag weer toon jij je kwaliteiten en laat jij zien dat jij de expert bent met de freesmachine. Er staan verschillende machines in het hypermoderne machine park, daarom is het belangrijk dat jij je op meerder machines thuis voelt. Als jij ervaring hebt op een 3-assige  of 5-assige freesmachine willen wij jou van harte uitnodigen om te solliciteren.

Functie-eisen

  • mbo techniek
  • ervaring met CNC-frezen
  • ervaring met 3-assig frezen is een pre
  • ervaring met het opstellen van grote werkstukken
  • kennis van verspaningstechnieken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in verspanende metaalbewerking. Ze zijn al bijna 100 jaar een begrip in de mahinebouw. Ze leveren aan verschillende industrieën en zijn breed georiënteerd. Het is een hypermodern bedrijf en ze ontwikkelen zich steeds verder door.  Van idee tot eindproduct is er alles mogelijk binnen het bedrijf. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren CNC-frezer ter uitbreiding van het team, zodat ze hun klanten nog beter kunnen bedienen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving waar je volop mogelijkheden hebt om je te ontwikkelen. Je hebt volop de mogelijkheden om mee te denken in verbeterprocessen.  Daarnaast kun je werken in hyper moderne werkomgeving. Er zijn mogelijkheden om vast in dienst te komen bij onze opdrachtgever. Het salaris ligt tussen € 13,- en € 16,- bruto per uur conform cao Metaal & Techniek, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij een CNC-frezer en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Twijfel niet en reageer snel! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'CNC-frezer'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via