Vacature: Procesoperator

  • Salaris Tussen €12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk je nauwkeurig en vind jij het geen probleem om in ploegendienst te werken? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij namelijk op zoek naar een procesoperator.

Als procesoperator houdt jij het proces in de fabriek draaiende en zorgt dat de fabriek goed schoongehouden wordt. Je houdt in de gaten of er storingen zijn en meldt deze bij de technische dienst. Tevens houdt jij de benodigde administratie bij en verricht logistieke werkzaamheden met de heftruck. 

Om in aanmerking te komen als procesoperator moet je nauwkeurig en geconcentreerd kunnen werken. Daarnaast is het belangrijk dat je overzicht houdt zodat je storingen/ belemmeringen in het proces vroegtijdig signaleert en op juiste wijze verhelpt. 

Wanneer het werk als procesoperator je goed afgaat, zijn er mogelijkheden om je takenpakket uit te breiden met werkzaamheden in het laboratorium. Hier wordt gemeten of de producten de juiste samenstellingen bevatten en waar nodig moeten de juiste acties genomen worden om hier in bij te stellen.

Functie-eisen

  • bezit van geldig VCA certificaat is een pre
  • heftruckcertificaat of bereid te halen
  • bereid om opleidingen en cursussen te volgen

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf waar slachtafval verwerkt wordt tot grondstoffen voor nieuwe doeleinden.

Wat wij bieden

De functie staat open voor langere tijd. Je werkt fulltime in een vast team, volgens een 4-ploegendienst. Het salaris wordt gebaseerd op de cao Margarine en spijsvetindustrie en ligt tussen €12,- en €15,- bruto per uur.

Wil jij aan de slag als procesoperator? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met de medewerkers van Abiant Beilen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0593 728 000.  

Deel deze vacature via