Vacature: Procesoperator

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Werk je nauwkeurig en vind jij het geen probleem om in ploegendienst te werken? Dan komen wij graag met jou in contact! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij namelijk op zoek naar een procesoperator.

Als procesoperator houdt jij het proces in de fabriek draaiende en zorgt dat de fabriek goed schoongehouden wordt. Bij aanvoer van een nieuwe vracht slachtafval zorg jij dat de fabriek schoongehouden wordt met een waterslang. Vervolgens voer je de controle uit bij de productielijnen. Je houdt in de gaten of er storingen zijn en meldt deze bij de technische dienst. Tevens help je mee om deze storingen te verhelpen. Tot slot houdt je de benodigde administratie bij en verricht je logistieke werkzaamheden met de heftruck. 

Om in aanmerking te komen als procesoperator moet je nauwkeurig en geconcentreerd kunnen werken. Daarnaast is het belangrijk dat je overzicht houdt zodat je storingen en belemmeringen in het proces vroegtijdig signaleert en op juiste wijze verhelpt. 

Functie-eisen

  • VCA certificaat of bereid deze te behalen
  • heftruckcertificaat of bereid deze te behalen
  • bereid te werken in 5 ploegendiensten

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bedrijf waar slachtafval verwerkt wordt tot grondstoffen voor nieuwe doeleinden. De opdrachtgever is gevestigd in de directe omgeving van Beilen en biedt medewerkers de kansen om zich volop te ontwikkelen en aanvullende opleidingen en cursussen te volgen. 

Wat wij bieden

De functie staat open voor langere tijd. Je werkt fulltime in een vast team, volgens een 5-ploegendienst. Het salaris wordt gebaseerd op de cao Margarine en spijsvetindustrie en ligt tussen €12,- en €15,- bruto per uur.

Wil jij aan de slag als procesoperator? Reageer dan voor 5 augustus. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met de medewerkers van Abiant Beilen. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 0593 728 000.  

Deel deze vacature via