Vacature: Akkerbouwmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Uithuizen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren akkerbouw medewerker en wil jij graag aan de slag op een akkerbouwbedrijf in Noord-Groningen? Lees dan snel meer over deze veelzijdige functie. 

Per direct zijn wij opzoek naar een akkerbouw medewerker die zich met diverse werkzaamheden bezig houdt op het akkerbouwbedrijf.  In de zomerperiode bestaan jouw werkzaamheden uit frezen, zaaien, kipper rijden en selecteren. Bij voorkeur heb je dan ook enige ervaring met trekker werkzaamheden, werken met GPS en het selecteren van aardappelen. In de wintermaanden zorg jij er voor dat het sorteren van de aardappelen soepel verloopt. Zo spring jij op de heftruck om de kisten op de juiste plek neer te zetten of help je bij het lezen van de aardappelen. 

Functie-eisen

  • je bent in bezit van een trekker rijbewijs
  • je hebt ervaring in de akkerbouw

Over het bedrijf

Het akkerbouwbedrijf is gevestigd in Uithuizen. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de teelt van pootaardappelen, daarnaast worden er onder andere ook bieten en granen geteeld. Op het bedrijf is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Heb je nog weinig ervaring in de akkerbouw maar wil je dit wel graag leren? Ook dan komen wij graag met jou in contact.

Wat wij bieden

We bieden jou als akkerbouw medewerker een afwisselende, fulltime functie (38 uur) voor de langere tijd waarbij je samenwerkt met een andere collega. Het salaris ligt tenminste tussen de €10,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij enthousiast en wil je graag aan de slag als akkerbouw medewerker? Stuur dan jouw sollicitatie met cv naar ons op. Voor vragen of voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met ons uitzendbureau in Spijk via het telefoonnummer 0596 59 22 22

Deel deze vacature via