Vacature: Medewerker varkenshouderij Mevar

  • Salaris Tussen € 2750,- en € 3000,-
  • Aantal uren per week 45 uur
  • Standplaats Veendam
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij een opleiding en/of ervaring in de varkenshouderij?  Ben jij zelfstandig, resultaatgericht, verantwoordelijk en ben je pragmatisch ingesteld en toe aan een nieuwe uitdaging/stap in je carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Als medewerker varkenshouderij ben jij deels verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Het afleveren, verhokken, controleren en ontvangen van de 5.800 varkens behoren tot je taken. Samen met je collega’s streef je naar een goed resultaat. Je wordt hierbij ondersteund door externe adviseurs.  Je houd de kerngetallen bij die eens per maand in een overleg met je collega’s van de overige bedrijfstakken worden besproken.

Ben jij nog geen ervaren medewerker, maar zie jij je wel in deze positie werken op het bedrijf? Ook dan komen we graag met jou in contact. Je krijgt namelijk de eerste periode begeleiding van een agrarische coach om zo je kennis te vergroten. Omdat je ook storingsdienst hebt zoekt de opdrachtgever een medewerker die in de regio woont. Woon je verder weg? Bij de stal staat een bedrijfswoning die beschikbaar is.

Functie-eisen

  • opleiding varkenshouderij en/of aantoonbare ervaring in de sector

Over het bedrijf

Mevar Meeden exploitatiemaatschappij BV is een agrarisch bedrijf met 3 takken: vleesvarkens, akkerbouw en vleeskuikens. Een bedrijf met aan het hoofd broer en zus in ’t Hout. Zij runnen het bedrijf met 5 medewerkers waar resultaat, samenwerken en flexibel zijn voorop staat. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie met de mogelijkheid om de bedrijfswoning te betrekken. Je wordt verloond volgens de inlenersbeloning met een salaris tussen de € 12,- en € 18,- bruto per uur. 

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Solliciteer dan voor 28 juli. Heb je vragen of wil je graag nog aanvullende informatie over de vacature 'Bedrijfsleider varkenshouderij'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via