Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 1900,- en € 2750,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Nieuw-Weerdinge
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een ervaren minikraan machinist en zoek je een nieuwe uitdaging met veel afwisseling? Ben jij een echte aanpakker die graag aan de slag wil? Dan is dit de baan die je zoekt.

Als minikraan machinist assisteer je de grondwerker met het aanleggen van kabels, buizen, putten en de riolering. Samen met de grondwerker verricht je diverse werkzaamheden.
Je beschikt over enige ervaring als kraanmachinist op een minikraan.  Je kan zelfstandig werken, bent communicatief vaardig en kan samenwerken met de grondwerker. Nauwkeurigheid en actief meedenken met de aanpak van het project is geen probleem voor je. Je vindt het dus zeker niet erg om zelf de handen ook uit de mouwen te steken en houdt van afwisseling in je werkzaamheden.

Functie-eisen

  • geldig VCA-certificaat
  • B(E) rijbewijs en eigen vervoer
  • aantoonbare werkervaring als minikraanmachinist

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers hebben projecten in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Je wordt ingezet op één langdurig project of op verschillende kleinere projecten.

Wat wij bieden

Het salaris ligt tussen de €1900,- en €2750,- en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer naar de werklocatie rijdt. De werkzaamheden zijn voor langere periode.

Zie je jezelf al zitten op je minikraan? Dat is een goed teken! Twijfel niet en reageer snel! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op het telefoonnummer 0591 70 11 01

Deel deze vacature via