Vacature: Aardappelselecteur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau MboVmbo

Over de functie

Beschik jij over ruime ervaring met het selecteren van aardappels in pootgoed? Dan zijn wij voor het komende seizoen op zoek naar jou!

Gedurende de selectieperiode van mei tot begin augustus zijn wij in de provincie Groningen op zoek naar ervaren aardappelselecteurs. In de functie van aardappelselecteur is ervaring een vereiste. Je beschikt dus over voldoende kennis en ervaring met betrekking tot ziektes en ziektedruk. Ook weet je volgens protocol te werken als het aankomt op hygiënemaatregelen.

Functie-eisen

• ervaring als aardappelselecteur

Over het bedrijf

Je komt te werken in een vast team aardappelselecteurs onder de vlag van Abiant Agro. Samen gaan jullie de boeren bij langs die op de planning staan om daar de velden door te gaan op zoek naar planten die er niet horen te staan. Abiant Agro is de agrarische tak van Abiant Uitzendgroep waar alle agrarisch medewerkers onder vallen. Van bedrijfsverzorger tot aardappelselecteur en van melker tot akkerbouwmedewerker.

Wat wij bieden

Wij garanderen 5 tot 6 weken werk. Wanneer de verrichte werkzaamheden van beide kanten goed bevallen, zullen we samen met jou bespreken of je jaarlijks in deze functie kunt terugkeren. Het salaris voor de functie aardappelselecteur ligt tussen de €12,- en €18,- bruto per uur.

Heb jij ervaring als aardapelselecteur en lijkt het jou leuk om in de aardappelselectie aan de slag te gaan? Solliciteer dan voor 1 juli 2020. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Geart Sije, Riena Kazemier of Harry Kuipers van Abiant Agro door te bellen naar 050 303 93 83

Deel deze vacature via